CzechInstantBooking.com - Anmäl dig för att få fler omedelbara bokningar för ditt hotell. Läs om hur våra tjänster kan hjälpa dig med lagerhantering, bokningsmotorer, marknadsföring av sociala medier och sökmotors exponering.

Registrera din egendom på CzechInstantBooking.com. Det är helt gratis! Våra tjänster är en perfekt passform för hotell, vandrarhem, B & B eller privata lägenheter. Få listade och börja omedelbart få online-bokningar. Oavsett om din egendom är stor eller liten, se din onlineexponeringsökning som aldrig tidigare.

Arbeta med oss, registrera dig, registrera ditt hotell, presentera din egendom, presentera ditt hotell

Oavsett hur du mäter vinst kan Instant World Booking öka din avkastning på investeringar (ROI) dramatiskt. Här är hur: Instant World Booking tar ut endast 8% provision för online-bokningar, den lägsta tillgängliga i branschen. Du vet förmodligen redan att majoriteten av onlinetjänsterna kostar minst 12% -30%. Så även om du använder flera online resebyråer (OTA) ökar din vinstmarginal med varje bokning du får från CzechInstantBooking.com.

Komma igång

En korrekt genomförd marknadsstrategi kan öka ditt hotell vinstmarginal med så mycket som 20% på ett år. De onlineverktyg du behöver innehåller korrekt lagerhantering, sociala medier, ökande "kumulativ" sökmotorsexponering och minskade online provisionskostnader. Se de främsta anledningarna till att en gratis notering på Instant World Booking-nätverket får dig att börja nå dessa mål:

Läs mer


Våra tjänster

Online bokningar

Få fler reservationer från vårt globala marknadsföringsnätverk. Öka vinstmarginalen med vår låga procentsats på 8%. Jämför med de flesta andra bokningswebbplatser som debiterar minst 12% -30%.

Bokningsmotor

En bättre bokningsmotor anpassad till din webbplats. Responsiv webbdesign med IWBmob-teknik. Läs mer om vår "bästa ekonomi" garanti och se demos.

Kanalhantering

Uppdatera tillgängligheten och priserna på ett ställe, samtidigt som alla dina bokningskanaler synkroniseras samtidigt. Anslut med dussintals viktigaste bokningswebbplatser.

Video marknadsföring för hotell

Video ökar kundengagemanget och kan leda till en 50% snabbare omsättningstillväxt. Det kan också öka reserveringar med 80% från hotellwebbplatser. Vi producerar prisvärda videor på ditt hotell.

Affiliateprogram Hotellmarknadsföring

Affiliate program

Tjäna pengar med din webbplats. Gå med i ett av våra affiliateprogram och tjäna pengar på din webbplats trafik. Kolla in våra demo och börja på så lite som 10 minuter.

Hotellkedjor (Grupper)

För hotellkedjor och grupper av hotell erbjuder IWB kundanpassade bokningslösningar. Med ett kedjekonto kan du hantera alla dina egenskaper med bara ett konto.

Länk till oss

Tjäna pengar med enkla affiliate länkar. Tillgänglig för alla med en webbplats eller ett socialt mediakonto, använd våra automatiska länkar för att få provisioner på hänvisningar.