CzechInstantBooking.com - Meld u aan om directere boekingen voor uw hotel te krijgen. Ontdek hoe onze services u kunnen helpen met voorraadbeheer, boekingsmotoren, marketing van sociale media en blootstelling aan zoekmachines.

Registreer uw woning op CzechInstantBooking.com. Het is helemaal gratis! Onze diensten zijn perfect geschikt voor hotels, hostels, B & B's of privéappartementen. Word vermeld en begin meteen met het verkrijgen van online reserveringen. Of uw eigendom nu groot of klein is, zie hoe uw online exposure als nooit tevoren toeneemt.

Werk met ons, meld u aan, meld u aan bij uw hotel, toon uw accommodatie, kenmerk uw hotel

Ongeacht hoe u uw winst meet, Instant World Booking kan uw ROI aanzienlijk verhogen. Hier is hoe: Instant World Booking brengt slechts 8% commissie in rekening voor online reserveringen, de laagste in de branche. U weet waarschijnlijk al dat de meeste online services minimaal 12% -30% in rekening brengen. Dus zelfs als u meerdere online reisbureaus (OTA's) gebruikt, neemt uw winstmarge toe met elke reservering die u ontvangt CzechInstantBooking.com.

Begin

Een goed uitgevoerde marketingstrategie kan de winstmarge van uw hotel in één jaar met maar liefst 20% verhogen. De online tools die u nodig heeft, zijn onder meer goed voorraadbeheer, sociale media, toenemende 'cumulatieve' blootstelling aan zoekmachines en dalende online commissiekosten. Bekijk de belangrijkste redenen waarom een gratis vermelding op het Instant World Booking-netwerk u op weg helpt om deze doelen te bereiken:

Kom meer te weten


Onze diensten

Online boekingen

Krijg meer reserveringen van ons wereldwijde marketingnetwerk. Verhoog uw winstmarges met ons lage commissiepercentage van 8%. Vergelijk met de meeste andere boekingssites die minstens 12% -30% in rekening brengen.

Boekingsmotor

Een betere boekingsmodule die is afgestemd op uw website. Responsive webdesign met IWBmob-technologie. Lees meer over onze 'beste economie'-garantie en bekijk demo's.

Kanaal beheer

Update uw beschikbaarheid en tarieven op één plek en synchroniseer tegelijkertijd al uw boekingskanalen. Maak verbinding met tientallen van de belangrijkste boekingssites.

Speciale en gratis aanbiedingen

Nieuw voor 2023! Wij bieden deze ongeëvenaarde deals aan u, onze hotel- en hostelpartners. Maar haast je! Deze aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Videomarketing voor hotels

Video verhoogt de klantbetrokkenheid en kan leiden tot een 50% snellere omzetgroei. Het kan ook reserveringen met 80% verhogen van hotelwebsites. Wij maken betaalbare video's van uw hotel.

Partnerprogramma's Hotelmarketing

Affiliate programma

Verdien geld met uw website. Word lid van een van onze partnerprogramma's en verdien geld met uw websiteverkeer. Bekijk onze demo's en ga binnen 10 minuten aan de slag.

Hotelketens (groepen)

Voor hotelketens en hotelgroepen biedt IWB boekingsoplossingen op maat. Met een kettingaccount kunt u al uw eigendommen beheren met slechts één account.

Link naar ons

Verdien geld met simpele affiliate links. Beschikbaar voor iedereen met een website of social media-account, gebruik onze geautomatiseerde links om commissie te krijgen voor verwijzingen.